دوره 1، شماره 1 - ( مرداد 1396 )                   جلد 1 شماره 1 صفحات 41-33 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


رئیس کلینیک مشاوره امام حسین (ع) وابسته به اداره کل آموزش و پرورش یزد، یزد، ایران
چکیده:   (3354 مشاهده)
مقدمه: این پژوهش با هدف مقایسه و بررسی میزان سلامت روانی و رضایتمندی از زندگی در بین شاغلین زن و مرد کلینیک مشاوره شهرستان یزد انجام گرفته است.
روش بررسی: مطالعه مذکور علّی- مقایسه ای است. بدین گونه که 100 نفر از افراد شاغل در کلینیک های مشاوره شهرستان یزد که شامل 50 نفر زن و 50 نفر مرد بودند که با روش نمونه­ گیری در دسترس بصورت روش نمونه­ گیری در دسترس انتخاب شدند و نمونه مورد مطالعه دو پرسشنامه سلامت روانی و مقیاس رضایت از زندگی داینر را تکمیل کردند و داده­ها با استفاده از نرم افزار SPSS20 مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند.
یافته ها: نتایج آزمون t مستقل در مورد تفاوت مشاوران و روانشناسان شاغل مرد و زن در متغیر سلامت روانی و مولفه های آن از 05/. بیشتر است بنابراین معنی­ دار نیست. نتایج آزمون t مستقل در مورد تفاوت مشاوران و روانشناسان شاغل مرد و زن در متغیر رضایت از زندگی از 05/. بیشتر است و معنی­دار نیست ولی نتایج همبستگی پیرسون در مورد ارتباط متغیر عدم سلامت روانی و مولفه های آن با متغیر رضایت از زندگی در همه موارد از 05/. کمتر است بنابراین معنی دار می­باشد.
نتیجه گیری: با توجه به این که این پژوهش بر روی افراد کارشناسی به بالا صورت گرفت بنابراین پیشنهاد می­گردد این تحقیق با حجم و نمونه گسترده­تر و با روش نمونه­ گیری تصادفی انجام بگیرد تا واریانس خطا در تحقیق کاهش یابد.
متن کامل [PDF 827 kb]   (3585 دریافت) |   |   متن کامل (HTML)  (6669 مشاهده)  
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: ایمنی
دریافت: 1395/11/28 | پذیرش: 1396/1/23 | انتشار: 1396/5/8

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.