جستجو در مقالات منتشر شده


۱ نتیجه برای جعفریان

سعید هدایتی لموکی، ملیحه خلوتی، هانیه جعفریان، زهرا حسنی، معصومه بابایی،
دوره ۲، شماره ۳ - ( آبان ۱۳۹۷ )
چکیده

مقدمه: ارتباطات و چگونگی جهت گیری آنها به سمت اهداف سازمانی از مسائل ضروری مورد توجه مدیران بیمارستان است. هدف مطالعه حاضر شناخت الگوهای ارتباطی بین کارکنان درمانی و پشتیبانی مرکز پزشکی و آموزشی درمانی ۱۵ خرداد تهران می­باشد. 
روش بررسی: مطالعه حاضر از نوع مطالعات توصیفی- مقایسه ای بوده که  با استفاده از فرمول کوکران جمعیت نمونه ۱۹۴ نفر برآورد شد. در نهایت  تعداد ۹۸ نفرپرستار، ۴۶ نفر پرسنل اداری، ۲۷ نفر پرسنل خدمات و ۲۳ نفر پزشک با استفاده از نمونه گیری تصادفی ساده به مطالعه راه یافتند. ابزار جمع آوری اطلاعات شامل چک لیست دموگرافیک و پرسشنامه ارتباطات سازمانی اثربخش رابینز (۱۹۹۸) بود. با استفاده از نرم افزار SPSS۲۲ و آزمون تحلیل واریانس یک طرفه و توکی داده ها تحلیل گردید. 
یافته ها: ۳/۶۱ درصد از مشارکت کنندگان در مطالعه ارتباطات اثر بخش در حد متوسط و در ۷/۳۸ درصد مشارکت کنندگان ارتباطات اثر بخش قوی گزارش نمودند. نتایج تحلیل واریانس یک طرفه (ANOVA) نشان داد که در سطح معنی داری ۰۵/۰ تفاوت میانگین نمره ارتباطات سازمانی بین گروه های مختلف اداری، خدمات، پرستاری و پزشکی معنی دار می باشد.
نتیجه گیری: هر گروه شغلی با توجه به جایگاه خود در بیمارستان و میزان تعاملات با سایر گروه های شغلی و اشتغال بیشتر در قسمت درمان از الگوی متفاوت ارتباطی بهره می گیرد. به نظر می رسد توزیع متناسب امکانات و قدرت در بیمارستان می تواند در بهبود  الگوی ارتباطی تأثیر گذار باشد.
 

صفحه ۱ از ۱     

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به فصلنامه بهداشت کار و ارتقا سلامت می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2025 CC BY-NC 4.0 | Occupational Hygine and Health Promotion Journal

Designed & Developed by : Yektaweb